Met Belgerinkel naar de Winkel 2014!

Met Belgerinkel naar de Winkel 2014!

Leads  

 "Met Belgerinkel naar de Winkel", dat is dit jaar elke dag winnen! Doe van zaterdag 26 april tot zaterdag 31 mei met de fiets of te voet boodschappen bij een handelaar in onze gemeente, en maak elke dag kans op mooie prijzen.

 Inwoners die zich voor hun boodschappen te voet of met de fiets te verplaatsen, dragen bij aan de leefbaarheid van Lebbeke. Onze gemeente wordt hierdoor rustiger, veiliger en aangenamer om in te vertoeven.

 
Wie van zaterdag 26 april tot zaterdag 31 mei bij een deelnemende handelaar winkelt, met de fiets of te voet, ontvangt dit jaar geen stempel op een spaarkaart maar een Belgerinkel-lot met een unieke code. U registreert dit lot op www.belgerinkel.be en maakt zo kans op één van de dagelijkse, nieuwe, mooie prijzen, uitgereikt over heel Vlaanderen. Iedere rit naar een deelnemende handelaar is een nieuwe kans om een prijs te winnen!
 
En heeft u tijdens de campagneperiode nog niet gewonnen? Niet getreurd, u maakt dan nog steeds kans op de unieke Achielle retro-fiets en andere mooie prijzen, exclusief voorbehouden voor deelnemers in onze gemeente.
 
Hou de deuren van onze lokale handelszaken vanaf eind april goed in de gaten. Hangt hier een Belgerinkel-affiche, en bent u te voet of met de fiets? Aarzel dan niet om uw Belgerinkel-lot te vragen.
 
De campagne met “Belgerinkel naar de Winkel” is een initiatief van Bond Beter Leefmilieu, Unizo en Gezinsbond en loopt over heel Vlaanderen. Onze gemeente is één van de 160 gemeenten die aan deze campagne deelneemt. En wie weet bent u dit jaar één van de klanten die de unieke "Met Belgerinkel naar de Winkel" Achielle retro-fiets of één van de andere mooie prijzen wint!